KERUM SE ISPRIČAO! Netko je neovlašteno i protuzakonito snimao našu međusobnu prepirku

" Bez obzira što za objavu nisam odgovoran, ispričavam se svima koji se zbog toga osjećaju povrijeđeni" - napisao je Kerum

Teške riječi pale su na posljednjem sučeljavanju prestala dva kandidata za gradonačelnika Splita. Sučeljavanje pred kamerama Slobodne Dalmacije javno je dostupno, a teške riječi pale su na samom kraju spomenutog sučeljavanja. Slobodna Dalmacija piše da se verbalni obračun nastavio i nakon što su se kamere ugasile, ali da je to jedan od mikrofona sve zabilježio te da su incidentu svjedočili novinari i osoblje ovog medija.


Andro Krstulović Opara već je poslao javno priopćenje oko velikog političkog incidenta u Splitu, a na svome Facebooku nedugo zatim javio se i HGS-ov Željko Kerum.

Prenosimo njegovu objavu u cijelosti i autentično.

Dragi prijatelji, ja stojim iza onoga što sam govorio na sučeljavanju, a to što je netko neovlašteno i protuzakonito snimao našu međusobnu prepirku i ono što sam rekao u četiri oka, a zatim to još i objavio i pustio u javni prostor – to uistinu nije moja odgovornost.

Ja to u javnom prostoru nikada nebi izrekao, a svaki dan sam imao priliku. Žao mi je što se to dogodilo. Bez obzira što za objavu nisam odgovoran, ispričavam se svima koji se zbog toga osjećaju povrijeđeni.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/677046959171207″ bottom=”30″]


Mi vam prilžemo video spornog sučeljavanja, pa prosudite tko govori istinu.Zanimljivo je također da je u vrijeme kada je u javnost procurila informacija o incidentu koji se dogodio za vrijeme i nakon sučeljavanja u prostorijama Slobodne Dalmacije, Željko Kerum objavio da je putem svog odvjetnika zatražio demantij od Slobodne Dalmacije u svezi članka koji je izašao dan prije.

Kerumov odvjetnik tvrdi da je u spomenutom tekstu iznesen je čitav niz uvreda s ciljem da ga se prikaže kao nečasnu i primitivnu osobu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/677036175838952″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0