Pred vijećnicom splitskog Gradskog vijeća, Željko Kerum je komentirao izvješće o radu gradonačelnika u prvoj polovini 2018. godine.

– Što se tiče izvješća gradonačelnika, volio bih da se više napravilo. Prije svoga volio bih da se riješio prometni kolaps. Također mi je teško što je danas kraj 8. mjeseca i iman preko 100 poruka u mobitelu koji se žale da nemaju gdje upisati dijete u vrtić.

Jasno mi je da je prometn kolaps, jasno mi je da je problem s Hajdukom, ovo i ono, ali da se ne može riješiti problem vrtića odnosno smještaja djece u vrtiće, to ne mogu shvatiti.

Preko 10 tisuća kvadrata je prazno u gradu Splitu! Nisam gradonačelnik, ja sam u koaliciji s HDZ-om. Pogotovo je problem kod djece s posebnim potrebama. Preko 30 autističke djece i ostale djece se nemaju gdje upisati u vrtić. Kada sam bio gradonačelnik u 30 sam dana riješio problem, bez obzira što su mediji tada pisali da sam pogodovao Livaju, a to nema veze, nisam pogodovao, nego riješio stanje.

Ovo nije kritika, ovo je činjenično stanje. Svatko ima svoj stav, smatram da su djeca najveći prioritet Splitu, moramo im osigurati sve što je osnovno, a onda sve ostalo – kazao je Kerum.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime