Kerum najavio tužbu protiv Krstulovića-Opare

Željko Kerum, kandidat za gradonačelnika Splita, gostovao je večeras u RTL Direktu i to nakon što je ranije tijekom dana napao svog protukandidata Andru Krstulovića Oparu, prenosi Index .


– Nisam prešao granicu danas. Nakon snimanja Opara se meni unio u lice. To se tretira kao da je krenuo fight, ja sam se maknuo da bi izbjegao sukob. Ovo je dokaz da se služe svime kako bi dobili izbore u Splitu – rekao je Kerum.

Inzistirao sam na fer kampanji, a on na osobnom vrijeđanju. Ali današnja debata je išla u smjeru provokacije. Ja sam odgovarao mirno, ne želeći ući u konflikt – kazao je Kerum.

– Dok se snimalo, ništa toga nije bilo. On se nakon snimanja meni unio u facu, čak sam pomislio da će me udariti, a ja znam kako se obraniti. On zna da gubi, neka građani odluče i glasaju po savjesti – nastavlja Kerum.

Kaže i da misli da je današnje sučeljavanje bilo izrežirano kako bi Opara dobio poene. “Splićani znaju koji je bolji od nas, ja imam prednost i mislim da će tako biti i u nedjelju”, kaže Kerum.

Na upit što se to dogodilo u Milanu, kaže da ne želi to više spominjati.


– Ja ću ga tužiti za sve laži koje je iznio tijekom kampanje. Neka tuži on mene, ja ću njega tužiti sigurno – najavio je Kerum.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0