KERUM NAJAVIO KANADIDATURU ZA GRADONAČELNIKA “Opara nije ništa napravio. Srušio je Žnjan i posvađa cili grad”

Željko Kerum smatra da se u posljednjih sedam godina u Splitu nije napravilo ništa

Bivši splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum danas je pripremio marendu za novinare, da se uz domaću spizu malo i porazgovara o ozbiljnim temama.


– Desetak godina pišete o meni, izišlo je priko pet tisuća članaka, bilo je i dobrih i loših, pošto mislim da će ih sigurno još bit 5 tisuća, amo upriličit marendu prid Božić – kazao je na samom početku Kerum.

Pripremio je tako Kerum bakalar, pršut i ostale delicije iz svog OPG kao i iz OPG-ova njegovih prijatelja, a sve kako bi počastio novinare za ‘deset godina rada i pisanja, dobrog i lošeg’, koje po njemu ‘ništa to nije osobno jer mediji rade svoj posao, on svoj’. Tako je u svom stilu kazao: “Moje je da bižim, vaše da gonjate. Nemam ja ništa protiv novinara, svak radi svoj posa”.

Priznao je i kako je neloš kuhar te da je sam pripremio današnji bakalar, a onda se krenulo pričati o ozbiljnijim temama.

Komentirao je proteklu godinu u gradu Splitu, aktualnu vlast…


– Teška priča. Izbori su sada za predsjednika države, ne bi htio nikome pomoć ni odmoć ali od 2013. godine je sve loše. Sedam loših godina. Svak o sebi misli da je najbolji i da može postić najbolje rezultate. Da je bilo onako kako je narod htio danas ne bi bilo gužve u Splitu, bio bi riješen promet prema Kaštelima, prema Podstrani i Istočna obala bi bila završena. Da je bilo po nekoj pravdi odnosno po odabiru birača jer ja bih to sigurno napravio, a ovih 7 godina se u Splitu nije napravilo ništa – kazao je Kerum.

Upitan je i što je s proračunom Grada Splita za 2020. godinu.– Nije zapelo. Moj cilj je da ova agonija što prije prođe. Vrime ide, sad su blagdani, 2020. je predizborna godina, brzo je mandat proša, ništa se nije napravilo. Jedva čekam da prođe i taj proračun i ta godina jer onda ja idem ponovno kao kandidat za gradonačelnika sa svojim obećanjima bez obzira bilo nekome to smiješno ili nemoguće jer je tako bila i Zapadna smiješna pa je napravljena.  Nažalost, Istočna obala je već trebala bit gotova kao i luka nautičkog turizma, tunel koji sam spominjao, most prema Kaštelima, ulaz – izlaz iz Splita… – nabrojio je Kerum.

– Da sam na vlasti ne bi se ovako funkcioniralo, radilo bi se puno drugačije, ne bi leža niti bi srušio Žnjan, nego isto kao i prvoga dana. Kada sam došao na funkciju u 90 dana sam napravio 7 vrtića, stanove POS-a…

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime