Kerum danas u svom hotelu Perla u Rogoznici predstavlja listu za izbore. Ovako je to na istom mjestu izgledalo prije 3 godine

Hoće li zapjevati Mladen Grdović, koji se na listi nalazi odmah iza Keruma, vidjet ćemo u petak popodne

Željko Kerum danas u šibenskoj Rogoznici u hotelu Perla predstavlja listu i program svoje Hrvatske građanske stranke.


“Građani Splita i Dalmacije već 11 godina našu stranku drže vodećom strankom u gradu Splitu, a drugom u županiji Splitsko-dalmatinskoj. S obzirom na provedene ankete izgledno je da će Željko Kerum-HGS zastupati Split i Dalmaciju u idućem sazivu sabora” – stoji u pozivu HGS-a.

HGS je za nadolazeće parlamentarne izbore, na kojima će se natjecati u IX. i X. izbornoj jedinci, programski zacrtao nekoliko najvažnijih ciljeva i to redom: decentralizacija Hrvatske, poljoprivredna proizvodnja tj. hitno uređenje dalmatinskih polja – Petrovo polje, Sinjsko polje i Imotsko i doline Neretve, prometna infrastruktura (javni radovi, uređenje cesta, rješavanje prometnih gužvi na ulazu i izlazu iz Splita, novi priključak na autoput) te dovođenje Ministarstva turizma u Split.

Podsjetimo se, upravo je Perla bila lokacija jedne od glavnih Kerumovih konferencija za medije uoči lokalnih izbora 2017. godine. Zada je šef HGS-a organizirao veliku akcija čišćenja podmorja u kojemu je sudjelovalo više od 100 volontera s nekoliko desetaka ronioca. Izvučeno je desetak kontejnera otpada.

Kako je to izgledalo u Rogoznici prije tri godine, pogledajte u fotogaleriji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime