Kerum će na izbore usprkos kaznenoj prijavi zbog prijetnje

Kerum je odmah u nedjelju kontaktirao svog odvjetnika

Jučer se Splitom “brzinom zvuka” proširila vijest da Željko Kerum, bivši splitski gradonačelnik i bivši saborski zastupnik neće, sa svojom Hrvatskom građanskom strankom (HGS), sudjelovati na predstojećim parlamentarnim izborima.


– Je, istina je, razmišljao sam o odustajanju od izbora za Sabor. S obzirom na to da me je u nedjelju policija privela na informativni razgovor, za djelo koje mi se stavlja na teret, pomislio sam, kako se na predstojećim izborima neću moći kandidirati jer sam dobio kaznenu prijavu i kako neću moći dobiti potvrdu o nekažnjavanju – kaže Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

Kako kaže, odmah je u nedjelju kontaktirao svog odvjetnika, koji mu je jučer javio kako zapreka nema i kako se može kandidirati na predstojećim izborima.

– Odvjetnik mi je javio kako nema zapreke i kako mogu izići na parlamentarne izbore. Dakle, nakon kratke nedoumice potvrđena je odluka o izlasku HGS-a na izbore. Naša kandidacijska lista je složena, još se usuglašavaju samo detalji i sutra ćemo je u Zagrebu predati Državnoj izbornoj komisiji (DIP-u). Na listi ima iznenađenja, ali ih još uvijek ne mogu otkriti javnosti – rekao je Željko Kerum kojeg policija sumnjiči da je uputio SMS poruke prijetnje Bojanu Ivoševiću, glasnogovorniku Facebook stranice “Dnevna doza splitskog nereda”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime