“Kćer mi je doživjela alergijski napadaj, jer je u salonu trajekta boravilo 20-ak pasa”

Splićanin je doživio neugodno iskustvo na brodu s psima i njihovim vlasnicima

Vraćajući se s vikenda na Visu sa svojom dvogodišnjom kćeri, Splićanin G.B. je doživio neugodno iskustvo na brodu s psima i njihovim vlasnicima. Naime, iako na stranicama Jadrolinije stoji da su kućni ljubimci na njihovim plovilima dopušteni “samo ako ne predstavljaju opasnost ili smetnju za putnike ili brod i ne smije ih se unositi u zatvorene putničke prostorije.” , neki putnici to ne shvaćaju ozbiljno.


Tijekom putovanja u tri salona trajekta Petar Hektorović nalazilo se oko 20-ak pasa, što je uzrokovalo alergijski napadaj kod njegove dvogodišnje kćeri. Ogorčen što nitko na brodu nije reagirao na očito kršenje uvjeta prijevoznika, putnik je na stranicama Jadrolinije napisao prigovor.

– Kako je sa psima na trajektima? Kontrolira li to itko išta? Kćer mi se cijelu noć guši od alergije jer je jučer u sva tri(!) salona bilo najmanje 20 pasa. Od velikih do malih, i u tapeciranim salonima, istina svi dobri i mirni, ali svi bez brnjice, a neki niti vezani.

Njegov prigovor je odmah dočekan na nož, pa je tako osim što su ga optužili da mrzi pse i ljude, jedna korisnica zaključila da njemu treba staviti brnjicu.

Žalosno da se nekim zakonom, ljudima poput Vas ne propiše nošenje brnjice .. žao mi je vaše kćeri, ali sigurno da je alergična jer je cijelo svoj život izolirana od životinja .. a tko ne voli životnije ne voli ni ljude .. to dovoljno govori o vama.

G.B. navodi kako voli pse i shvaća da se i njih treba skloniti sa sunca, ali nije u redu da psi zauzmu baš svaku prostoriju broda, jer to predstavlja problem za sve one koji su alergični na pseću dlaku.


– Mene je zapravo najviše snervalo šta sam se ja mora svađat s ljudima da izađu iz barem jednog salona i uopće taj stav pravljenja blesavima, a ovi koji su sa pasima vanka ispadnu budale. – kaže G.B.

Za komentar smo upitali i službu za odnose s javnošću prijevoznika Jadrolinija, ali do objavljivanja nije stigao odgovor. Ukoliko ga zaprimimo, naknadno ćemo ga objaviti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0