Katarina Ujdur opet prozvala Dalibora Milana: “Ajde Dado, budi muško i suoči se sa mnom”

"Kada u nedjelju postanem gradonačelnica, nakon drugog kruga izbora u koji ulazim s većim brojem glasova surađivat ću sa svima onima kojima je dobrobit grada u srcu"

Nakon prvog kruga lokalnih izbora u Metkoviću, u drugi krug prošli su MOST-ova Katarina Ujdur i HDZ-ov Dalibor Milan. Bitka za Metković svakim danom sve je žešća na relaciji MOST-HDZ. Katarina Ujdur na svojoj Facebook stranici osvrnula se na Dalibora Milana i Stipu Gabrića Jamba te ga još jednom pozvala na sučeljavanje. Što je sve Mostovka poručila HDZ-ovom Daliboru Milanu prenosimo u cijelosti:


“Dragi Davore, jedina koja je vodila pozitivnu kampanju na ovim lokalnim izborima sam ja. Putem Facebooka predstavili smo realizirane projekte, građanima smo podijelili brošuru sa svim projektima i konkurencijom se nismo bavili. Ti, koji si ušao sa sloganom “Iskreno… bez podjela” bavio si se jedino i isključivo blaćenjem ostalih.

Vrhunac te negativne kampanje bio je 17. svibnja kada si rekao da će grad biti u gorem stanju 2017. godine nego što smo mi zatekli 2013. godine. Time je postalo očito da je Jambo tvoj partner i da zajednički namjeravate preuzeti vlast u gradu. Dok se s jedne strane očituješ o smiješnoj situaciji ‘Domaćica’ koja nema apsolutno nikakve veze s vodstvom Mosta uporno i ustrajno šutiš o kriminalnim radnjama gospodina Gabrića iz 90-ih godina, a da stvar bude gora za Jambinu si potporu rekao da je dobrodošla.

Onda imaš obraza pozvati nas na suradnju putem Facebook statusa koji su ti drugi napisali. Kada u nedjelju postanem gradonačelnica, nakon drugog kruga izbora u koji ulazim s većim brojem glasova surađivat ću sa svima onima kojima je dobrobit grada u srcu, a na kriminal i kriminalne radnje nikad neću pristati radi Metkovića, radi Hrvatske i radi onih koji ostaju iza nas. Znam da je to teži put, ali Dado to je jedini ispravni put, a ti si izabrao lakši.

I zato, ovim putem te pozivam da se suočiš sa mnom, da kažeš i da objasniš građanima ovoga grada što misliš o Jambi i njegovom načinu vođenja gradom. Ajde Dado, budi muško i suoči se sa mnom.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BasZatoMetkovic/videos/306117656497105/” bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0