Katarina Ujdur: “Milan izbjegava sučeljavanje jer bi morao biračima objasniti koaliciju s Jambom”

Nakon što je Dalibor Milan, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Metkovića odbio sučeljavanja s kandidatkinjom za gradonačelnicu Mosta nezavisnih lista, Katarina Ujdur odgovorila je Daliboru Milanu

Nakon što je Dalibor Milan, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Metkovića odbio sučeljavanja s kandidatkinjom za gradonačelnicu Mosta nezavisnih lista, Katarina Ujdur odgovorila je Daliboru Milanu. Izjavu prenosimo u cjelosti:


– Kao što sam i očekivala, moj protukandidat Dalibor Milan i dalje se boji suočiti sa mnom bez pomoći svog partnera Jambe. Odbio je tako i posljednji poziv N1 televizije, opravdavajući se da nisam dva puta pristala na sučeljavanje s ostalim kandidatima. Međutim nije spomenuo kako sam ja u više navrata rekla da sučeljavanje s Daliborom Milanom može bilo kad i bilo gdje, ali bez Stipe Gabrića Jambe – čovjeka s kojim se ne može civilizirano i argumentirano razgovarati, a da on ne počne nekulturno vrijeđati i iznositi neistine. Podsjetit ću samo na njegovu izjavu od prije koji dan u kojoj me uspoređuje sa svojom mrtvom majkom.

– Vjerujem kako Dalibor Milan izbjegava sučeljavanje sa mnom jer bi morao biračima objasniti svoju koaliciju s Jambom, s kojim se u Metković želi vratiti kriminalno upravljanje gradom. Građani Metkovića zaslužuju čuti što kandidati koji se natječu za gradonačelničku poziciju mogu ponuditi svojim biračima i to u ključnom trenutku neposredno prije zadnjeg kruga izbora. Još jednom pozivam Dalibora Milana da se ostavi neuvjerljivih isprika i objasni našim sugrađanima što to njegova stranka može učiniti bolje u odnosu na Most, kao i da razjasni svoje odnose s osobom koja je nanijela toliko štete našem gradu da je bilo potrebno gotovo četiri godine kako bi se stabilizirale gradske financije – rekla je Katarina Ujdur.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0