KAMION SE VRAĆA ZBOG VJETRA Za sav promet zatvorena brza cesta Klis-Solin u smjeru Splita

Od 14,40 sati, D-1, Klis-Solin, otvorena za sav promet u smjeru Splita, ali je i dalje na snazi zabrana za vozila prve skupine.


RANIJE OBJAVLJENO:

Od 14,15 sati, D-1, Klis-Solin,zatvorena za sav promet u smjeru Splita, zbog kamiona koji se mora vratiti natrag jer ne može proći brzu cestu zbog vjetra.

VEZANI ČLANAK:

– OGRANIČENJA U PROMETU Brza cesta Solin-Klis otvorena samo za osobna vozila, ostali se preusmjeravaju

Za sve kategorije vozila zbog olujnog vjetra zatvoreni su:  • autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina). Na naplati Posedarje u smjeru Zagreba kolona je oko 3 km, a na naplati Sveti Rok u smjeru Dubrovnika oko 1 km.
  • državna cesta DC54 Maslenica- Zaton Obrovački
  • Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su:

  • autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar);
  • Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene
  • Brza cesta DC1 Solin-Klis (obilazak je starom kliškom cestom).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime