Zadarska policija još uvijek nije pronašla napadače na dvojicu gej crnaca koji su u subotu navečer pretučeni u zadarskom noćnom klubu Opera. Obojica su pripadnici američke vojske koji su u Zadar došli na odmor, a u noćnom klubu napala su ih, kako tvrde, desetorica mladića. Jedan od njih opisao je u videu na svom Instagram profilu što im se dogodilo, piše Index.

– Policija provodi izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska počinitelja. Po završetku kriminalističkog istraživanja o svim rezultatima ćemo pravovremeno izvijestiti javnost – kratko su za Index odgovorili iz PU zadarske.

Kamere u klubu te večeri nisu radile, što bi zasigurno olakšalo potragu za počiniteljima.

– Problem je što uređujemo kafić, pukla nam je instalacija, pa kamere nisu u funkciji već tjedan dana. Moje osoblje je dalo iskaz policiji. Oni su skočili u pomoć Amerikancima da se ne dogodi veće zlo u toj gužvi. Policiji su dali opise ljudi koji su napali Amerikance, nisu nikoga prepoznali – ispričao je Pjerino Bebić, suvlasnik kluba.

Istaknuo je kako je klub u tom trenu bio pun, bila je gužva, te da je bilo puno očevidaca. Amerikanci su zadobili lakše tjelesne ozljede, a policija ovaj napad trenutno tretira kao prekršaj protiv javnog reda i mira te provodi daljnje izvide.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime