Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju ponudu i veću zaradu, rješenje je vrlo jednostavno! S prepoznatljivim sladoledima vodećih svjetskih brendova ne možete pogriješiti. Oni su od sada lako dostupni i u Vašem prodajnom prostoru!

Naime, tvrtka Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisala je ugovore za distribuciju Mars i Nestlé sladoleda na hrvatskom tržištu za 2020. godinu. Asortiman Stanić d.o.o. koji obuhvaća više od 4000 proizvoda vodećih svjetskih marki, širi se s više od 100 različitih vrsti i pakovanja omiljene ljetne slastice, čime Stanić d.o.o. postaje jedan od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj.

Mi kao ni Vi i Vaši kupci ne možemo zamisliti ljeto bez dobrog sladoleda, stoga smo tu za Vas!

Zašto uvrstiti naše sladoled u Vašu ponudu?

  • sladoledi vodećih svjetskih brendova
  • brendovi dobro poznati turistima
  • proširenje ponude
  • povećanje prodaje
  • privlačenje novih kupaca
  • škrinje različitih veličina lako se uklopaju u bilo koji prostor
  • podrška kroz POS materijal ( suncobrani, cjenici, koš za smeće… )
  • snažna logistička podrška

Najpoznatiji brendovi na svijetu Snickers, Mars, Twix, Milka, Oreo, Toblerone, KitKat i Nesquik, više su nego garancija vrhunske ponude. Na vrijeme dogovorite i osigurajte svoju uspješnu sezonu!

Prošireni asortiman sladoleda bit će, osim u veleprodaji dostupan i vlastitoj maloprodaji, kao i putem web trgovine www.horeca.hr.  Riječ je o novom, posebnom kanalu komunikacije koji omogućuje bržu i efikasniju komunikaciju i informiranje te predstavlja novi korak u povezivanju kompanije s njenim HoReCa kupcima.

Svoju rashladnu vitrinu možete jednostavno dogovoriti pozivom na broj 091/2481-500 ili na e-mail sladoledi@stanic.hr.

Svakako dođite i na 25. Međunarodni Sajam Gast 2020, u Splitu koji se održava od 26. do 29. veljače. Posjetite nas i probajte ove vrhunske sladolede te direktno dogovorite svoju škrinju i uvjete poslovanja.

Vidimo se!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime