‘KAKO JE BOJAN UKRAO BOŽIĆ’ Splitski aktivist natjerao ugostitelja da poštuje pravila

"Preko 1000 ugostitelja je u Splitu zamislite kad bi svaki ilegalno okupirao 3,4 m2", napisao je splitski aktivist zbog kojega je uklonjena jelka


Vlasnik ugostiteljskog objekta u Splitu ‘No Stress’, Željko Alfirević, kažnjen je s 1.500 kuna zbog uzurpacije javne površine u vrijeme Adventa te je morao ukloniti vanjski šank i jelku koju je postavio izvan štekata.


– Upravo smo uklonili jelku (simbol Božića u Hrvatskoj) te uklonili vanjski šank po nalogu komunalnog redarstva, a sve po prijavi Bojana Ivoševića, samozvanog aktiviste te administratora FB stranice ‘Dnevna doza komunalnog nereda… Ovim činom oslobodili smo 3,4 metra kvadratna koja smo neovlašteno uzurpirali (platili smo i mandantnu kaznu)… Ispričavamo se svima čija smo prava korištenja javnog prostora ugrozili. Čestit Božić! – napisao je još Alfirević na Facebooku.

Nije dugo trebalo da mu odgovori i Bojan.

– No Stress je kažnjen zbog ilegalne okupacije javne površine. Nakon toga gosp. Alfirević okrenuo se huškačkoj retorici okrivljujući mene za uklanjanje simbola Božića, mudro prešućujući da dozvolu za pult i jelke imaju ali unutar štekata, kao i da on i njegova udruga su prvi započeli s tužbama.

Drugim riječima navedenom je važnije imat stol više nego jelku. Važnija osobna zarada nego duh Božića. Preko 1000 ugostitelja je u Splitu zamislite kad bi svaki ilegalno okupirao 3,4m2 – napisao je Bojan te objavio i montažu svoje fotografije, uz natpis: “Kako je Bojan ukrao Božić.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime