Kako izgleda izvanredna konferencija za medije s “one strane kamere”?

Novinari s pravom kažu da za njih ne postoji radno vrijeme. Događaj ne bira termin, dogodi se usred dana, usred noći

U Banovini je danas održana izvanredna konferencija za medije koju je sazvao splitski gradonačelnik Andro Kršulović Opara. Teška su vremena došla za Split kad je gradonačelnik sa zahtjevnog liječenja, silom neprilika, odlučio doći ravno u Banovinu, pred predstavnike svekolikog političkog života grada pod Marjanom, medije, javnost.


Događaj se nametnuo sam od sebe zbog sinoćnjeg istupa čelne žene Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ, otud i epitet izvanrednosti samog događaja.

Novinari s pravom kažu da za njih ne postoji radno vrijeme. Događaj ne bira termin, dogodi se usred dana, usred noći. Radio, televizija, portali, pisani mediji… svi su danas bili u Banovini, marljivo su pripremili i realizirali prijenos onoga što se događalo pred njima.

Sljedeći put kada kritizirate “sedmu silu” za sve probleme svijeta, pomislite koliko truda ulažu novinari, fotografi, kamermani, reporteri, tehničko osoblje… da na vašim mobitelima, računalima, tiskovinama, radio i TV postajama imate što gledati i komentirati.

Novinarsku atmosferu s današnje izvanredne konferencije za medije pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0