Komentarom o pravu na financijsku potporu države koju mogu ostvariti samostalni umjetnici, Mladen Grdović na društvenim mrežama izazvao je pravu lavinu reakcija. Grdović je, naime, odlučio zatražiti potporu države na koju ima pravo, a sredstva donirati djeci s posebnim potrebama. “Evo vidim da se toliko prijavilo ka samostalni umjetnici to imam i ja pravo, pa nek ide za djecu sa potrebama u razvoju”, napisao je Grdović na svom Facebook profilu, a na tom su mu potezu u komentarima čestitali brojni kolege i obožavatelji.

Menadžer Zoran Škugor napisao mu je “Bravo”, a Grdović je potom komentirao “Škugi, svi su popizdili”. “Ima se”, zaključio je Škugor. Među ostalima, reagirao je i zadarski glazbenik Mirko Brkljača. “Bravo Mlađo još jedan put si pokaza koliku dušu imaš. Vidim ima tu nekih velikih kompozitora koji su tražili 5000 kuna. Bože sačuvaj ko da će ih to nahraniti”, komentirao je Brkljača, a Grdović uzvratio “Svašta, moj Mirko”.

Podsjetimo, status je vjerojatno isprovociran medijskim napisima o uspješnim glazbenicima koji su se našli na popisu onih koji traže potporu države. Među njima su Jacques Houdek i Mladen Burnać, a u medijima se jučer pisalo da je potporu zatražila i Severina.

No, putem svog menadžera za odnose s javnošću splitska pjevačica poručila je kako je potpora zatražena bez njezinog znanja pa je odmah pokrenula postupak za opoziv i zatražila da se sredstva vrate.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime