Kultna splitska brijačnica Zvonko radi još od 1952. godine pokraj splitske peškarije, a danas je zapečačena od strane državnog inspektorata. U doba kada država oprašta milijunske dugove poreza “velikim igračima”, ubojice slobodno šetaju, opravdava se gospodarski kriminal, a s druge strane ostatak naroda krpa kraj s krajem ili gladuje ne možete ostati prisebni.

Na svom Facebook-u o ovom slučaju očitovao se i Damir Barbir, istaknuti mladi SDP-ovac, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Kultna splitska brijačnica kod peškarije je zatvorena i zapečačena.
Riječ je o mjestu koje vode dva starčića oboje od 70+ godina.. Po cijeli dan su tamo, jedva stoje na nogama od iscrpljenosti i leđa su im već potrošena i iskrivljena zbog iznemoglosti, ali bez obzira na sve, oni bi svaki dan sa osmjehom na licu i ugodnom starosplitskom pričom dočekivali svoje stalne korisnike.

Naravno, zakon se treba poštivati, međutim zakon se očito provodi selektivno.

Kada vidim ovu sliku, a sa druge strane sliku Horvatinčića i njegove sutkinje kako mirno šetaju ulicama grada jer ‘zakon se poštuje’, pitam se dokle?

Kad vidim da se na institucije države najčešće pozivaju oni koji te iste institucije drže u rukama i čupaju iz naroda ono najranjivije i najpotrebitije mogu samo zaključiti:



Gadi mi se ova država!”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0