Nakon verbalnog incidenta koji se zbio tijekom sjednice  svoj komentar je dao i predsjednik Gradskog vijeća Jure Šundov. Prisjetimo se, vjećnik stranke Pametno Jakov Prkić zatražio je da se izrekne opomena Željku Kerumu zbog verbalnog konflikta s vijećnikom HSLS-a Tonćem Blaževićem.

– Postigao sam rezultat, da se osigura miran nastavak. Prihvaćam kritiku Jakova Prkića koji je tražio sankcije i to je na mjestu, s njegovog gledišta. Ja sam htio uspostaviti red i uspio sam. Da sam izrekao opomenu, možda ne bih postigao da se mirno nastavi sjednica – izjavio je Šundov.

Kaže kako je osobno nezadovoljan da je došlo do ovog događaja u vijećnici te je pozvao sve vijećnike da se ponašaju civilizirano i uljuđeno i suzdrže se od reakcija koje mogu povrijediti nekoga. Izrazio je više puta žaljenje da je došlo do ovih scena koje nisu strane ni u zemljama koje nose predznak razvijenih demokracija.

– Ja sam prvo samo čovjek, i kad gledate drugoga čovjeka, uvijek treba vidjeti cijeli kontekst. Kerum je predsjednik HGS-a, moje stranke, i da nije dao suglasnost ja ne bih sjedio ovdje. Da, imao sam to u vidu, a ja najbolje poznam Keruma, nikad nije reagirao bez povoda. Ponudio je svoje objašnjenje, a hoće li javnost prihvatiti odlučit će sami – zaključio je Šundov.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0