JESTE LI JE VIDJELI? Nestala maloljetnica u Splitu, nakon škole se nije vratila kući

Ako imate bilo kakve informacije, javite policiji!

U utorak, 23. veljače 2021., na području Splita nestala je Ana Kliškinjić.


Splitska policija potvrdila nam je kako su poduzeli sve mjere traganja za maloljetnicom koja se u utorak udaljila iz obiteljskog doma, no zasad bez rezultata.

Njen nestanak prijavljen je jučer navečer, kada se djevojka nije vratila u Dicmo iz škole koju pohađa u Splitu. Za pomoć se tako mole svi koji su možda vidjeli maloljetnicu ili imaju bilo kakve informacije gdje se nalazi.

Crna kosa, visoka 165 centimetara…

Ana je rođena 12. kolovoza 2003. godine, visoka je 165 cm, ima broj stopala 39, crnu kosu i kestenjastu boju očiju. Srednje je razvijena, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu jaknu, tamnije jeans hlače i tenisice.

Kontaktirajte policiju

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, poručuju iz policije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
33
Hagić
8
Hmmm
15
Plač
802
Grrr
94
Molim?
72

1 KOMENTAR

  1. Ljudi nestaju, a policija tapka u mraku. Na vrh glave mi je takvih vijesti. Danas svi imaju mobitele, kako se ne može locirati gdje je zadnji put viđena? Ali policija gleda kako će naganjati ljude koji ne nose maske ili su jedan drugom bliže od dva metra. Otvoriti će se kafići, ali se ne smije slušati glazba! Ej, veću budalaštinu teško je izmisliti. Što se tiče nestajanja djece, njihove su fotografije posuda na Internetu. Dovoljno da svi perverznjaci dođu na svoje. Tko želi čuvati djecu, neće njihove fotografije stavljati na Internet.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime