Na slučaj strašnog nasilja koje se dogodilo u Kaštelima reagirao je poznati domaći pustolovac Vedran Bađun.

Javnosti se obratio putem videa, a poručio je napadačima da su primjer ljudske sramote.

– Obično se ne volim mišat u ovakve stvari jer ne možeš nikad znat okolnosti. Međutim, ono što se dogodilo u Kaštelima je prevršilo svaku mjeru. Pet ljudi! Četiri tuku čovjeka koji je vidno manji od njih, možda i mlađi, jedan snima.

Ej! Znaš ono, taklo me ovde. Šta je vama u glavi? Previše holivudskih nasilnih filmova gledate.

Po motima sam vidio da onaj jedan čak nešto i trenira. Bacio je lipu kombinaciju kolinima, ovo ono. Momak, dite, ne znam što je ono, neman pojma. Sramota. Apeliram na tvog trenera da te izbaci iz škole.

Trenirat da bi se onako iživljava na nekome. Ono je sramota. Onda se mi čudimo kako nam se sve ovo događa po svitu. Mnogi će se ugledat na ono, reć ćeuuu, ono je super, Van Damme baca kružne udarce. Filmovi u glavi. Je li vi razumite što možete napravit svojim postupcima? Što ste napravili tom momku? On je bio knockdownu, onaj ga je veliki pogodio nogom u glavu, pa je čovik doli. Je li vi razmišljate što se događa tom momku u glavi? Šta vam je? Od čega je to došlo? Vi utjerivate dugove.

Dođite živit u Bogotu pa utjerivajte dugove. Odvest ću vas ja u jedan kvart odma blizu mene. Dođite, samo prošetajte. Ne tribate utjerivat dugove, ja ću vas odvest ako vam je do akcije.

Sramota, to je demonstracija ljudske sramote! – poručio je Bađun.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime