Tragična smrt Kobea Bryanta, njegove kćeri i još sedam osoba i dalje je jedna od glavnih tema u sportskom svijetu.

Od njega su se oprostili gotovi svi sportaši, a to je učinio i LeBron James, košarkaš koji ga je večer prije tragedije prestigao po broju ukupnih poena.

– Nisam spreman, ali idemo. Sjedim ovdje i pokušavam nešto smisleno napisati, no svaki put kada počnem, iznova zaplačem samo misleći o tebi, nećakinji Gigi i prijateljstvu-vezi-bratstvu koje smo imali. Čuo sam tvoj glas u to nedjeljno jutro prije nego što sam krenuo iz Philadelphije prema LA-u. Nisam mogao ni zamisliti da će to biti posljednji put da ću te ikada više čuti. Srce mi je slomljeno i shrvan sam, brate.

Volim te, veliki brate. Moje suosjećanje Vanessi i djeci. Obećavam ti da ću nastaviti tamo gdje si ti stao. Moja je odgovornost da stavim ovo sranje na svoja leđa i nastavim dalje! Molim te, daj mi snage odozgo i čuvaj me na tom putu. Toliko toga još želim reći, ali ne mogu sada jer se i dalje ne mogu pomiriti sa svime. Dok se ponovno ne sretnemo, brate! – napisao je James.

View this post on Instagram

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

A post shared by LeBron James (@kingjames) onKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime