JAKO DOBRE VIJESTI Ivana putuje na liječenje u Orlando

Sve se nade polažu u liječenje u SAD-u.

Ivana Filipović – Grčić je 38-godišnja Splićanka teško je oboljela prije nekoliko godina i od tada vodi tešku borbu s melanomom. Mladoj logopedica i majci osnovnoškolke dosadašnje liječenje u Hrvatskoj nije bilo uspješno. Sve se nade polažu u liječenje u SAD-u.


Zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, Ivana Filipović Grčić putuje u Orlando, u USA na nastavak liječenja. Zbog pandemije i zatvorenih granica u SAD-u, obitelj je u prethodnom periodu pronašla drugu opciju, Izrael, no nakon otvaranja granica, i nakon pozitivnih odgovora iz Orlanda, Ivana ipak nastavlja liječenje u SAD-u koji je bio prvi izbor Ivaninog liječničkog tima.

Prije leta koji je zakazan za nedjelju, potrebno je još samo ishoditi vize, a onda ćemo ovoj mladoj ženi koja je opet  ujedinila Hrvatsku, poželjeti sretan put u novi život.

– To je jedina karika koju se nadamo da će prijeći u petak i onda zaista Ivana ide po priliku za novi život, život koji su joj dali dobri ljudi svojim donacijama kroz zadnja 3 tjedna i kroz ogromnu podršku svih medija i poznatih zvijezda koje su skupa stale u akciji za Ivanu. Ona će se sutra obratiti medijima i konačno ćemo čuti njen glas i njen glas za novi život po kojeg ide u Orlando – doznajemo od organizatora akcije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime