IZVRSNE VIJESTI IZ TURSKE: Nensi Ćaćić je uspješno operirana, osjeća se dobro i nastavlja liječenje

Vijest koja popravlja dan, sretno Nensi


Nekadašnja igračica Ženskog nogometnog kluba Marjan Nensi Ćaćić, danas 25-godišnja liječnica, igra najvažniju životnu utakmicu. Mladoj liječnici iz Knina dijagnosticiran je agresivni tumor na mozgu.


Najbliži tretman je u Istanbulu u Turskoj, a da bi započela oporavak potrebno joj je 20 tisuća eura.

Nekadašnja igračica ŽNK Marjan igra najvažniju životnu utakmicu: Osigurajmo Nensi oporavak nakon tretmana

Njene bivše kolegice pokrenule su humanitarnu akciju, a sav donirani novac bit će iskorišten za put i tretman u Istanbulu.

Njezin otac Marijo Ćaćić danas je objavio novi status te je javnost upoznao s detaljima liječenja.

Prenosimo u cijelosti…

– Dragi svi,
Nensi je zahvaljujući vašoj pomoći i vašim molitvama danas operirana na klinici ACIBADEM u Istanbulu i, prema riječima liječničkog tima koji je odradio troipolsatnu operaciju, u potpunosti joj je odstranjena strana tvorba veličine oraha sa zatiljnog dijela mozga (okcipitalni režanj).

Nakon operacije je uspješno razbuđena i osjeća se dobro, bez trenutno vidljivih negativnih posljedica same operacije. Izvađena tvorba je poslana na patohistološku analizu i sad trebamo sačekati 7 – 10 dana rezultate koji će nam pokazati o čemu se radi i, na temelju toga će se odrediti eventualna postoperativna terapija. Na prvu nije moguće odrediti o kakvoj vrsti tvorbe se radi pa se nadamo i molimo Boga da ipak nije u pitanju vrsta na koju su inicijalno, na temelju njima dostupnih snimaka i nalaza, posumnjali naši liječnici u Hrvatskoj.

“Hvala vam na molitvama, pozitivnom energijom i donacijama”

Ovim putem Obitelj Ćaćić izražava svoju duboku zahvalnost svima koji su svojim molitvama, pozitivnom energijom i donacijama omogućili da naša Nensi dobije najbolju moguću skrb. Kroz donacije je skupljeno dovoljno sredstava za odlazak na ACIBADEM kliniku u Istanbul, za pokrivanje troškova operacije i postoperativne terapije pa pozivamo građane da više ne uplaćuju sredstva.

Naglašavamo da ćemo sva sredstva koja eventualno ostanu nakon Nensinog liječenja donirati potrebitima koji budu prisiljeni boriti se sa istim ili sličnim bolestima i sa zadovoljstvom ćemo podijeliti s njima sva naša iskustva iz ovog vrlo energičnog i različitim emocijama ispunjenog razdoblja.
Bog vas sve blagoslovio – napisao je Marijo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
22
Haha
1
Hagić
10
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime