Splitski gradonačenik Andro Krstulović Opara i vratar Hajduka Dante Stipica priključili su se danas policiji u kontroli prometa “Mir i dobro”. Izabrali su stajalište kraj stadiona Poljud. S njima je bio i načelnik Policijske uprave Slobodan Marendić, piše Index.

U dvadesetak minuta zaustavljeno je šest vozača i vozačica i svi su upali u kategoriju dobrog vozača. Policija nije ustanovila nikakav prekršaj pa su vozači za nagradu dobijali privjeske dobar vozač. Poklone su uručili Opara i Stipica.

“Marmelada će mi zasladiti gorke dane prije odlaska u ured”

Nisu ni oni ostali praznih ruku. Policija je zaustavila Nevena Penjaka, direktora Jadranskog osiguranja u Splitu, koji je iz prtljažnika izvadio dva prigodna darovna kompleta s maslinovim uljem i marmeladom te ih uručio Opari i Stipici, javlja Index.

– Sve je u redu. Poklon je ispod 500 kuna – kazao je Penjak dok se fotografirao s gradonačelnikom, policajcima i hajdukovcem.

– Iznenađen sam, nisam očekivao, ali mi je posebno drago što su stvarno dobri ljudi u prometu. Zahvaljujući policiji posljednjih godina imamo pad smrtnih slučajeva i prekršaja unatoč tome što je promet otišao više desetaka posto gore zbog turista. Napravili smo šest kontrola, svi ispravni. Divota. Hvale vrijedna akcija. Treba promicati kulturu prometa, poštivanja drugih i zakona jer to će nam olakšati život, učiniti ga boljim, kvalitetnijim i ljepšim. Maslinovo ulje i marmelada će mi zasladiti ove gorke dane prije odlaska u ured – kazao je Opara.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0