Izabrani najpovoljniji ponuditelji u prvoj fazi izrade dokumentacije za obnovu poljudskog krovišta

Realizacija ovog projekta bi trebala biti početkom 2020. godine

– U projektu “Split- mjesto dodira sporta i kulture” se radi jedna turistička priča koja povezuje sport i kulturu, a osnovica cijelog projekta je obnova kulturne baštine. – kazao nam je Pročelnik za sport Grada Splita, Hrvoje Akrap u intervjuu 1. lipnja. Kako smo ranije pisali, u Narodnim novinama je 29. svibnja objavljen natječaj za za izradu projekta obnove krovišta stadiona Poljud i projekta za uspostavu Znanstveno – edukativnog parka Antička luka i interpretativne rute baštine sporta.


Ovaj projekt treba proći tri faze, a preduvjeti za prvu fazu su napravljeni u srijedu 09. kolovoza kada je Grad Split odabrao najpovoljnije ponude u izradi dokumentacije. Prva faza podijeljena u dvije grupe u kojoj jedna podrazumjeva izradu dokumentacije za izradu konzervatorskih podloga i projekta obnove krovišta stadiona Poljud, a druga izradu konzervatorskih podloga za uspostavu Znanstveno – edukativnog parka Antička luka i interpretativne rute baštine sporta.

Tako je za prvu grupu odabran Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu s cijenom od 2.037.500,00 kuna, dok je u drugoj grupi izabran INSTITUT IGH s cijenom od 50.000,00 kuna. Grad Split će s ponuditeljima sklopiti ugovor po proteku roka mirovanja od objave odluke u Elektroničkom oglasniku javne nabave.

Više o samom projektu možete pročitati OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0