Iz Jadrolinije se ispričali ocu djeteta koje je dobilo alergijski napadaj na njihovom brodu

"Na brodu su postavljene oznake gdje nije dozvoljeno unošenje kućnih ljubimaca, a Jadrolinija računa na savjesnost svojih putnika i pridržavanja svih propisanih pravila"

Nakon teksta o Splićaninu koji je doživio neugodnost s vlasnicima pasa na Jadrolinijinom brodu Petar Hektorović, iz Jadrolinije su se ispričali putniku i očitovali o uvjetima prijevoza kućnih ljubimaca na svojim ploviima.


Podsjećamo, putnik je putovao s Visa sa svojom dvogodišnjom kćeri, koja je zbog prisutnosti pasa u sva tri salona broda, dobila alergijski napdaj. Splićanin je na to zamolio putnike s psima da ih izvedu na palubu broda ili bar oslobode jedan salon, ali nitko nije reagirao. Ogorčeni otac je tražio objašnjenje Jadrolinije na njihovoj Facebook grupi.

Kako mu nitko nije odgovorio, Dalmacija Danas je zatražila očitovanje od Jadrolinije, koje prenosimo u cijelosti.

Kućni ljubimci smiju se prevoziti na svim brodovima Jadrolinije. Na trajektima boravak je moguć na otvorenim palubama za putnike, dok je zabranjen ulazak u zatvorene putničke prostorije (npr. putničke salone, restorane i toalete). Psi moraju imati brnjicu (izuzev psa vodiča slijepe osobe) i voditi se na povodniku, mačke u kutijama, a ptice u kavezu. Psi i mačke moraju imati uredne dokumente o cijepljenju.

Na brodu su postavljene oznake gdje nije dozvoljeno unošenje kućnih ljubimaca, a Jadrolinija računa na savjesnost svojih putnika i pridržavanja svih propisanih pravila. No, ukoliko se pokaže da netko ne poštuje pravila reda na brodu, na to je potrebno ukazati članu posade ili konobaru na šanku unutar salona broda. U tom slučaju, posada Jadrolinije putnike će s ljubimcima upozoriti i uputiti na izlazak iz zatvorenog mjesta.

Koristimo priliku da se ispričamo putnicima ukoliko su doživjeli neugodno iskustvo tijekom putovanja našim brodovima i apeliramo na sve putnike da poštuju pravila ponašanja i putovanja kako bi svima putovanje učinili ugodnim.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0