Ranije je tijekom prosinca splitski aktivist Bojan Ivošević prijavio No Stress, bistro na Pjaci, zbog uzurpacije javne površine u božićno vrijeme.

Gradske službe su reagirale te su morali ukloniti vanjski šank i jelku, a zaradili su i kaznu.

Međutim, čini se da je vlasnik spomenutog ugostiteljskog objekta ponovno prekršio odredbu i postavio stolove van dozvoljenih gabarita.

Na to je upozorio tko drugi nego Ivošević, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Advent legalan – štekat nelegalan

Grad Split je bio dobar i blag u adventsko vrijeme te unatoč dva prekršaja No Stressa nije ukinio manifestaciju već je dozvolio postavljanje tri bora ispred Stare gradske vijećnice besplatno u duhu Božića i u interesu zajednice.Ali tu nije stao, besplatno je dozvolio unutar štekata No Stressa postavljanje deset visokih stolova bez dodatne naknade.

No Stress ne bi bio No Stress da po treći put u 10 dana se ne ruga s Gradom Splitom i te iste stolove nije postavio van gabarita suprotno dopunjenom zaključku gradonačelnika

Borovi su tu i imamo Božić, nadam se da njihovi visoki stolovi nisu također simboli Božića pa da me opet ne prozovu Grinchem.

Jer u cijelom ovom serijalu samo je jedna istina, oni su recidivisti koji uporno krše dozvole i rugaju se Gradu Splitu i Andri Krstuloviću Opari bez da gradu plaćaju kune za te stolove na javnoj površini, na tome zarađuju više nego ih za to kažnjavaju, a drugi ugostitelji gube.

Sretan vam Božić provedite ga s najbližima, ja ga ove godine provodim osim u društvu najbližih i u društvu sedam prijava”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime