Ivica Tafra izabran za predsjednika Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Splitsko-dalmatinske županije

Tajnim glasovanjem izabran je Županijski odbor od 27 članova,peteročlani Nadzorni odbor kao i 15 izaslanika za Izvještajnu Konvenciju Zajednice

U hotelu Salona Palace u Solinu jučer je održana izborna skupština Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr.Franjo Tuđman” Splitsko-dalmatinske županije.


Skupštinu je kao dosadašnji povjerenik otvorio Ivica Tafra koja je protekla u konstruktivnoj raspravi. Pozdravne govore utemeljiteljima uputili su predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ- a “Dr.Franjo Tuđman˝, i izaslanik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, Mario Kapulica,predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ante Sanader, Župan Splitsko-dalmatinski i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Solin  Blaženko Boban, saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Splita Petar Škorić. Svi su zahvalili nazočnima za sve što su učinili u stvaranju HDZ-a i Hrvatske te dali potporu daljnjem radu Zajednce.

Tajnim glasovanjem izabran je Županijski odbor od 27 članova,peteročlani Nadzorni odbor kao i 15 izaslanika za Izvještajnu Konvenciju Zajednice.

Na svojoj prvoj konstituirajućoj sjednici Županijski odbor je za predsjednika izabrao Ivicu Tafru.

Za dopredsjednike su izabrani Živko Nenadić, Ante Dolić, Veselko Andromak i Ivan Mršić.

Za tajnika je izabran Dražen Nikolić, a za rizičara Božo Sinčić.


Nakon izborne skupštine i konstituiranja danas su članovi Predsjedništva Županijskog odbora zajednice zajedno sa članovima Predsjedništva Zajednice predvođeni predsjednikom Zajednice Mariom Kapulicom, saborskim zastupnikom i predsjednikom GO HDZ-a Split Petrom Škorićem položili vijenac na spomenik Prvom HRVATSKOM PREDSJEDNIKU i utemeljitelju HDZ-a Dr.Franji Tuđmanu u Splitu.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0