Jutros je OŠ Skalice osvanula išarana uvredljivim grafitima. Vandal(i) su se najviše dotaknuli teme Srbije, ali i škole te policije. Čitavo pročelje osmoljetke tako je bilo pod napadom nepoznate osobe ili više njih, a očekuje se brza reakcija nadležnih službi u otkrivanju počinitelja i uklanjanju uvredljivih natpisa.

Nakon sramotnih napada na splitskoj Rivi danas su tome morali svjedočiti i najmlađi. Upit o ovom događaju smo poslali ravnateljici OŠ Skalice te Gradu Splitu.

Kontaktirali smo ravnateljicu Željku Ruščić koja nam je rekla kako su iz škole obavijestili Grad i policiju.

– O svemu smo obavijestili Grad i policiju i nadam se da će se uvredljivi grafiti čim prije ukloniti – rekla nam je ravnateljica Željka Ruščić.

Iz splitske policije su nam potvrdili kako su njihovi službenici jutros u 07:45 sati zaprimili dojavu kako je na Osnovnoj školi Skalice napisano nekoliko uvredljivih poruka crnom bojom. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i provode kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

5 KOMENTARI

  1. Ja bih ovo nazvao “specijalnim ratom”. Djeci osnovnoškolskog uzrasta ovo nije bitno…rukopis je preozbiljan za dječji, teme i izrečeno teško da mogu biti produkt teenagera ispod 14 godina. Netko opet “kuha” i samo je pitanje plaćaju li opet Zapadnjaci ili Istočnjaci iste….

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime