ISPAD MRŽNJE Vandali crtali ustaške simbole, pisali “mrzi Srbiju” po pročelju splitske škole

Nevjerojatne scene zatekle su najmlađe!

Jutros je OŠ Skalice osvanula išarana uvredljivim grafitima. Vandal(i) su se najviše dotaknuli teme Srbije, ali i škole te policije. Čitavo pročelje osmoljetke tako je bilo pod napadom nepoznate osobe ili više njih, a očekuje se brza reakcija nadležnih službi u otkrivanju počinitelja i uklanjanju uvredljivih natpisa.


Nakon sramotnih napada na splitskoj Rivi danas su tome morali svjedočiti i najmlađi. Upit o ovom događaju smo poslali ravnateljici OŠ Skalice te Gradu Splitu.

Kontaktirali smo ravnateljicu Željku Ruščić koja nam je rekla kako su iz škole obavijestili Grad i policiju.

– O svemu smo obavijestili Grad i policiju i nadam se da će se uvredljivi grafiti čim prije ukloniti – rekla nam je ravnateljica Željka Ruščić.

Iz splitske policije su nam potvrdili kako su njihovi službenici jutros u 07:45 sati zaprimili dojavu kako je na Osnovnoj školi Skalice napisano nekoliko uvredljivih poruka crnom bojom. Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i provode kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
05 KOMENTARI

  1. Ja bih ovo nazvao “specijalnim ratom”. Djeci osnovnoškolskog uzrasta ovo nije bitno…rukopis je preozbiljan za dječji, teme i izrečeno teško da mogu biti produkt teenagera ispod 14 godina. Netko opet “kuha” i samo je pitanje plaćaju li opet Zapadnjaci ili Istočnjaci iste….

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime