I ove godine akcija “A di si ti?!”: Započelo prikupljanje predmeta, pomozi i ti!

Vaše donacije možete dostaviti radnim danom od 9 do 14 sati u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22


Humanitarni buvljak ispred na Trgu Gaje Bulata

Tradicionalna akcija “A di si ti?!” održat će se u subotu, 14. prosinca 2019. godine, na Trgu Gaje Bulata ispred HNK Split, s početkom u 10 sati.


Započelo se s prikupljanjem novih i rabljenih predmeta za prodaju poput: CD-ovi, DVD-ovi, gramofonske ploče, igrice za PS i PC, knjige, stripovi, suveniri, nakit, ukrasi, božićne dekoracije, rukotvorine, umjetnine i slično.

Vaše donacije možete dostaviti radnim danom od 9 do 14 sati u prostor udruge MoSt, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22.

Već devetnaest godina cilj akcije “A di si ti?!” je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt. Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.

– Trenutno je u našem Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.
Ove godine obaramo sve rekorde akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca! Hvala svima koji su do sada sudjelovali u akciji i svima koji će i ove godine sudjelovati na bilo koji način, poručili su iz MoSt-a.

 Humanitarni buvljak ispred HNK na Trgu Gaje Bulata
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime