I KERUM SVOG ESTRADNJAKA ZA TRKU IMA Mladen Grdović drugi na listi u X. izbornoj jedinici!

Kerum je očito dodatno odlučio "začiniti" izbornu trku na jugu zemlje gdje će se voditi prava bitka za svakog birača

Mladen Grdović

HGS na parlamentarne izbore izlazi samostalno, a u utorak navečer su procurile informacije tko će činiti vrh izborne liste ove stranke u X. izbornoj jedinici.


Očekivano, na prvom mjestu se nalazi stranački šef, nekadašnji saborski zastupnik i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Opće je iznenađenje pjevač Mladen Grdović koji se nalazi na visokom drugom mjestu liste. Kerum je očito dodatno odlučio “začiniti” izbornu trku na jugu zemlje gdje će se voditi prava bitka za svakog birača. Legenda lakih dalmatinskih nota, ali i miljenik Torcide, kao nestranački brani boje Hrvatske građanske stranke.

Na trećem mjestu se nalazi Igor Stanišić, predsjednik splitskog Gradskog vijeća.

– Velika mi je čast čuvat leđa dvojici simbola Dalmacije. Vjerujem da ćemo postat parlamentarna stranka – kazao je Stanišić za Dalmacija Danas.

Na listi za X. izbornu jednicu slijede Saša Horvat, Saša Franjkić, Davor Grčić, Ante Obad, Jure Bučević, Miranda Ivanišević Dvornik, Lidija Bekavac, Ivana Serdarević, Dijana Livaja, Natalija Režić i Nevenka Bečić.HGS će se inače natjecati za saborske mandate u dvije izborne jedinice, IX. i X.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime