Hvarski svećenik Mili Plenković je na svom Facebook profilu objavio komentar na vijest o smrti Slavka Goldsteina. Malo je reći da njegove riječi nisu naišle na odobravanje kod njegovih vjernika i prijatelja.

– Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16).

“Don Mili, imala sam priliku biti na duhovim vjezbama koje ste Vi vodili prije 23 godine. Što Vam se u međuvremenh dogodilo?”

“Sram vas bilo! Vi sebe nazivate svećenikom?

Ovakav status govori o pravom stanju hrvatskog drustva koje je zadojeno netolerancijom, zatvorenoscu, gluposcu, neznanjem i ideologijama” – tek su neki od komentara koje su napisali njegovi Facebook prijatelji.

Plenković je nakon gomile negativnih komentara izbrisao objavu sa svog Facebook profila.