Grad Knin, Turistička zajednica grada Knina i Foto klub Knin, uz donacije brojnih obrta i tvrtki, udružuju snage u sklopu mjeseca ljubavi i organiziraju danas, 15. veljače 2020. humanitarno-zabavno „Valentinovo na Krčiću“. U želji da se proslave sve vrste ljubavi; romantične, prijateljske, rodbinske, ali i ljubav prema predivnom Krčiću, pozivaju sve zainteresirane da se priključe i uživaju u ovom posebnom događanju, koje ima i humanitarni karakter. „Valentinovo na Krčiću“ podijeljeno je u dva dijela. U prvom dijelu, od 14:00 do 16:00 profesionalni fotografi će sve zainteresirane parove i grupe besplatno fotografirati uz Krčić, nudit će se gulaš od divljači i jahanje konja, a u drugom dijelu, od 19:00 sati svi će imati priliku uživati u predivnom vatrometu, lampionima dobrih želja i ekološki proizvedenom pjenušcu i vinima Burnum, Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo.

Besplatno fotografiranje, jahanje konja uz Krku i gulaš od divljači

Od 14:00 do 16:00 sati profesionalni fotografi besplatno će fotografirati sve parove koji žele obilježiti svoju ljubav. „Pozivamo sve prijatelje, romantične parove, obitelji, rođake, dobre kolege i kolegice pa i vlasnike kućnih ljubimaca da nam se pridruže i obilježe svoje ljubavi pred kamerama profesionalnih fotografa uz bajkoviti Krčić!“ poručuju iz organizacije.

Sve fotografije, nastale za to vrijeme, bit će stavljene na javno glasanje na službenoj Facebook stranici Turističke zajednice grada Knina – Knin Tourist Board. Prva tri mjesta, s najviše glasova, odnosno lajkova, osvajaju prigodne nagrade.

Cijeli ovaj događaj „obojen“ je humanitarnim karakterom te će se nizom humanitarnih akcija prikupljati sredstva za mladu kninsku obitelj Ličanin – Šundić. Otac dvoje male djece, s trećim na putu, Svetozar Ličanin, nakon komplikacija i oštećenja pluća, završio je u induciranoj komi 18. siječnja 2020. i otad mu je stanje kritično. Kako bismo svi zajedno pomogli ovoj obitelji u teškim trenutcima, udruženim snagama organizatora i raznih kninskih udruga i poduzetnika, svi posjetitelji moći će doprinijeti ovoj akciji donacijama za jahanje konja, gulaš od divljači i majice s posebnim dizajnom. Od 14:00 do 16:00 sati tako će svi moći pripomoći donacijama na razne načine. Udruga Grabarije će uz Krčić i rijeku Krku nuditi jahanje konja, dok će Športsko-ribolovno društvo Krka i Lovačka udruga Knin, uz velikodušne donacije mesnice Pivac i pekare Ljubić, za vas spremiti gulaš od divljači za simboličnu cijenu. Također, moći ćete postati vlasnik/ca majice s posebnim dizajnom. Majice su također produkt sponzorstva divnih poduzetnika; Mićo Samardžija je napravio dizajn, Jako Sport je donirao majice, a dizajnerski obrt Job & Fun će besplatno otiskati majice.

Od 19 sati vatromet, lampioni želja i domaći pjenušac

Drugi dio „Valentinova na Krčiću“ odigrat će se isti dan od 19:00 do 20:00 sati kada će se iznad Krčića „prosuti“ predivne boje vatrometa. Nakon vatrometa, građani će imati prilike zaželjeti najljepše želje i pustiti lampione želja u nebo iznad Krčića. Sve će biti osigurano uz snage DVD-a Knin.

Uz sve navedeno, posluživat će se ekološki proizvedeni Burnum pjenušac i vina Poljoprivredne zadruge Vrbničko selo, a za prvih 20 parova ide besplatan pjenušac. Sve će biti dodatno „začinjeno“ predivnim, nenametljivim ambijentom i atmosferom; bakljama uz put prema Krčiću, rasvjetom i prigodnom, romantičnom glazbom u pozadini.

Napomena za sve posjetitelje: zbog manjeg prostora za parking i sigurnosti djece, cestice do Krčića i do ribogojilišta će biti zatvorene, a sve molimo da parkiraju na predviđeno mjesto i prošetaju pet minuta do slapa i događanja.

PROGRAM

14 – 16 sati Fotografiranje; jahanje konja uz Krku

19 – 20 sati Vatromet i puštanje lampiona

Više informacija potražite na Facebook stranici TZG Knina.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime