U sklopu obilježavanja Dana europskog broja 112, Područni ured civilne zaštite Split je organizirao Humanitarnu karting utrku žurnih službi za policijskog službenika Tomislava Bilića u kojoj su snage odmjerili timovi Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, policije, Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, Hitne medicinske pomoći, Hrvatske gorske službe spašavanja i Hrvatskog crvenog križa.

Dinamičnoj utrci su se uz brojne građane priključili i predstavnici Moto udruge policajaca „Plavi vitezovi-Croatia V“ s mnogobrojnim članovima.

Uz organizacijski dio utrke, vlasnik Karting arene Split Matko Sinovčić podržao je i humanitarnu akciju te je ukupan iznos za najam staze i prihod ostvaren od prodaje karata tog dana na stazi uplatio na žiro račun Tomislava Bilića. Prikupljen je iznos od 11.920,00 kuna, a očekuju se i individualne uplate pripadnika žurnih službi.

Na informativnom pultu koji je osigurao City Center One, posjetitelji su se mogli dodatno informirati o važnosti broja 112. Javni gradski prijevoznik Promet Split je na displejima gradskih autobusa promovirao broj 112, a Područni ured civilne zaštite Split je ove godine postao bogatiji za još jedan LED logo koji je izradio Dejan Kalajžić iz tvrtke ST-arc.

Iako su svi sudionici utrke pobjednici jer je ostvaren cilj, a to je pomoći pojedincu, na kraju ističemo da je pobijedila ekipa Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Poredak:

1. JVP Split
2. Hitna
3. Policija
4. HGSS
5. Civilna zaštita
6. Crveni križKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime