U Splitu se 19. prosinca organizira humanitarna akcija i koncert ”Djeca za djecu”.

Sav prihod od ove akcije biti će doniran udruzi Anđeli koja se brine o djeci najtežim invalidima i djeci sa teškoćama u razvoju.

– Dječji vrtići u Splitu i okolici (Solin, Podstrana) su nam izradili razne poklone, ukrase i čestitke koje prodajemo po dobrovoljnim cijenama na štandu. Imamo štand u City Centru One u Splitu od 10. do 31. prosinca i na njemu ćemo prodavati te rukotvorine, ali i sve ostalo što su nam donirali razni sponzori. Također, 19. prosinca ćemo imati pozornicu i koncert u City Centru One sa raznim izvođačima sa područja Splita i okolice, a organiziramo i humanitarnu lutriju gdje će se dijeliti brojne vrijedne nagrade, koja će se održati odmah iza koncerta, rekao nam je Ivan Todorić, jedan od organizatora ove vrijedne akcije.

Na lutriji se može osvojiti dres Josipa Juranovića s potpisima i ostalih igrača, isto tako i Hajdukovu loptu, a tu je i Spalding lopta koju je potpisao Dino Rađa, čuveni košarkaš i Hall of Fame igrač.

Na koncertu u City Centeru One će nastupiti Andrea Šušnjara, klapa Sv. Florijan, Žanamari i mnogi drugi. Početak koncerta je 19. prosinca u 17 sati.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime