Huligani napali njemačke turiste u Splitu samo zato jer su navodno homoseksualci?

Očevidac napada nam je kazao da se radilo o grupi od 10 do čak 15 napadača

Splitska policija jučer je izvijestila o napadu na koji se oko 18.30 sati dogodio u Tolstojevoj ulici u Splitu kada su napadnuta dva njemačka turista. Svjedoci tvrde da ih je cipelarila skupina od 5-6 mlađih muškaraca koji su u jednom trenutku upali i u obližnju prodavaonicu.


Svjedoci su pozvali policiju, a njemački državljani su odbili liječničku pomoć. Policija još nije utvrdila identitet napadača i intenzivno za njima traga.

Postupanje u tijeku

Iz splitske policije danas su nam kazali da nemaju novih informacija vezanih uz jučerašnji napad. Prema informacijama koje smo dobili, njemački turisti ničim nisu dali povoda ovom napadu. Policijsko postupanje je u tijeku.

Iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora doznajemo da je broj napadača znatno veći nego se prvotno mislilo. Očevidac napada nam je kazao da se radilo o grupi od 10 do čak 15 napadača. Radi se o mlađim muškarcima koji su bili odjeveni u crne trenirke. Nekoliko stanovnika ove ulice u kojoj se dogodio napad tvrdi nam da su huligani za vrijeme napada na Nijemce vikali pogrdne uzvike vezane uz navodnu seksualnu orijentaciju njemačkih gostiju.

Nema sumnje, još jedna u nizu “lijepih turističkih razglednica” iz Splita uoči još jedne turističke sezone.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Eee dalmosi daleko cete vi dogurati sa svojim primitivizmom….visite po crkvama svaku nedelju jel vas nitko nije naucio da pravi krscani ljube bliznjeg svoga…..sram vas moze biti

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime