Članarine u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici nepotreban su namet poduzetnicima, a uz mnoštvo drugih parafiskalnih nameta otežavaju poslovanje u Hrvatskoj – a to za sobom povlači i niže plaće radnika te niži standard cijelog društva, kažu iz splitskog HSLS-a.

“Imamo obrtničku i gospodarsku komoru, a poduzetnici se moraju okupljati na Facebooku, što je apsurd! Jednostavno, treba se uvesti mogućnost da poduzetnici mogu birati žele li biti članovi komora ili ne, a onda će i komore sigurno bolje raditi svoj posao i opravdati svaku kunu – ili će se jednostavno ugasiti” – poručio je još u travnju predsjednik HSLS-a Dario Hrebak.

Kako smo se onda zalagali za ovo, tako i sada u potpunosti podržavamo zahtjeve Udruga Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0 i pozivamo vas da se pridružite njihovom prikupljanju potpisa za ostvarenje zajedničkog cilja jer ako se stvarno želi mijenjati na bolje – poručio je novi predsjednik splitskog HSLS-a dr. Zdeslav Benzon.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime