Hrginu konobu zasuli lošim ocjenama na Googleu: “Krenulo je internet orgijanje”

Nakon što je Mirjana Hrga na svom Facebooku komentirala ispovijest Srbina koji je u Hrvatskoj ovog ljeta odradio sezonu i nazvala ga početnikom-neznalicom, bivša novinarka otkrila je kakve reakcije je njen komentar izazvao.

Mirjana Hrga

Naime, Mirjana je objavila da su ljudi masovno počeli negativno ocjenjivati njenu konobu na Google recenzijama, piše Index.


“Samo napišeš mišljenje. Ubode mnoge. Krene internet orgijanje. Štoviše, pozivanje da se iz osvete na Googleu, u recenzijama konobe koja ne želi varati državu, obećavati i na crno davati nerealne plaće i tako sudjelovati u kolektivnom povlačenju na dno, šibaju jedinice i tako ruše poslovanje”, započela je Mirjana.

“U prijevodu i prosjeku, to će značiti da od izvanrednog mjesta, za par sati postajete mjesto koje stranac, neinformiran o razlozima ludila, treba zaobići. Naime, Google ti dopušta da bez da si nogom kročio rušiš rejting nekog mjesta. Ako to želiš, nema kontrole, nema sankcija. Samo ples sitnih duša”, zaključila je.

Podsjećamo, nakon što se Hrga razišla s bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, kod koje je radila kao savjetnica, posvetila se svojoj konobi u gradiću Osoru na Lošinju. Više puta je istaknula kako tu čisti, pere i mete.

“Radim od jutra do večeri”, istaknula je jednom prilikom na svom Facebook profilu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
8
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime