HPD KOZJAK SLAVI 70. ROĐENDAN Brojne izletničke ture, otvaranje penjališta i projekcija dokumentarnog filma o Kozjaku

Obilježavanje 70 godina postojanja HPD-a Kozjak započinje trodnevnim programom u travnju, a nastavlja se brojnim događanjima kroz cijelu godinu

Hrvatsko planinarsko društvo Kozjak osnovano je prije 70 godina, a danas broji oko 150 članova. Kroz svoj rad organizirali su planinarske izlete, obnovili, očistili i označili brojne staze na Kozjaku i aktivno radili na promociji planinarstva i zaštiti prirode.


Najimpresivnija aktivnost društva je svakako izgradnja i održavanje Planinarskog doma Putalj, koji je 2015. godine proglašen najljepšim planinarskim domom u državi, a svakodnevno je okupljalište brojnih građana Kaštela i okolice, kao i stranih planinara i turista.

Obilježavanje 70 godina postojanja HPD-a Kozjak započinje trodnevnim programom u travnju, a nastavlja se brojnim događanjima kroz cijelu godinu.

Za sve prijatelje Društva u subotu, 27. travnja, organizirane su izletničke ture na matičnoj planini te zabavno-glazbeni program, nastavlja se u nedjelju, 28. travnja, otvaranjem penjališta Putalj te u ponedjeljak, 29. travnja, svečanom skupštinom i projekcijom dokumentarnog filma „Kozjak – Tragovima prvih koraka“.

Detaljan program događanja u travnju pogledajte u prilogu.


program 70 godina

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime