HOROR U SPLITU Muškarac (36) u stan dovodio maloljetnike, seksualno ih iskorištavao i zastrašivao oružjem

Istražni sudac mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu otvorilo je istragu protiv 36-godišnjeg muškaraca s jednog srednjodalmatinskog otoka i to za četiri kaznena djela. Muškarac je osumnjičen da je od ožujka 2017. do travnja 2019. u Splitu počinio kaznena djela spolnog odnošaja bez pristanka, bludne radnje, spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i omogućavanja trošenja droge. Oštećeni su dječaci u dobi od nepunih 15 do 16 godina.


Kako su nam kazali u splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, u rješenju o provođenju istrage stoji da je osumnjičeni tražio od maloljetnika da u stanu u Splitu imaju spolne odnose te da ga je zastrašivao oružjem i prijetnjama. Neistinito mu je obećavao i novčanu naknadu za izvršene seksualne odnose, a maloljetnik je u strahu pristao da ga spolno zadovolji.

Postoji osnovana sumnja i da je muškarac u stan u Splitu u više navrata dovodio još jednog maloljetnika te da je protivno njegovoj volji nad njim izvršio bludne radnje, kao i da je u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona u više navrata dovodio maloljetnika za kojeg je znao da nema navršenih 15 godina te da je nad njim također izvršio bludne radnje. Sumnja se i da mu je davao na uživanje marihuanu i hašiš.

Prilikom ispitivanja u Državnom odvjetništvu osumnjičeni muškarac negirao je optužbe. Istražni sudac mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime