HOROR U DALMACIJI Dvojac opio pa silovao mladu djevojku? Osumnjičeni muškarci u zatvoru u Bilicama

Policiji je trebalo gotovo pet sati da odgovori na novinarski upit poslan u utorak prijepodne


Strašan zločin odigravao se proteklog vikenda na području Splitsko-dalmatinske županije: dvojica mladića uhićeni su i nakon ispitivanja pred tužiteljstvom pritvoreni zbog višestrukog silovanja djevojke!


Sve se odigravalo u subotu navečer, kada je 29-godišnjak svojim automobilom doveo djevojku u obiteljsku vikendicu 22-godišnjaka. Nakon što su je doveli u alkoholizirano stanje, nesretnu curu su više puta silovali, unatoč njenom otporu te povicima da prestanu. Nakon svega su je odveli kod njene prijateljice, a zbog bolova koje je osjećala dvije cure otišle su u gradsku hitnu pomoć.

Liječnici zvali policiju

Liječnici su pozvali policiju nakon razgovora s djevojkama. Mladići su uhićeni, a branili su se kako je sve bilo sporazumno, odnosno da su radili sve što je djevojka tražila od njih. Čini se da im odgovorni, barem zasad, nisu povjerovali u takvu obranu jer im je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke te su prebačeni u zatvor na Bilicama.

Pet sati za tri rečenice

O ovom doista teškom nedjelu splitska policija nije našla za shodno izvijestiti javnost po završetku kriminalističkog istraživanja. Na naš upit o događaju poslan u ponedjeljak prije podne, odgovorili su tek kada je većina medija objavila dobar dio detalja groznog slučaja, gotovo pet sati kasnije, pravdajući se ‘…zaštitom žrtava od sekundarne viktimizacije i stigmatizacije okoline…’

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
15
Grrr
81
Molim?
12

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime