HOROR KOD ZADRA Sumnja se da su dva 23-godišnjaka izvršila samoubojstvo ispušnim plinom

Prve informacije s terena ukazuju na to kako nema elemenata kaznenog djela. Sumnja se na samoubojstvo, kazao je glasnogovornik PU Zadarske, Elis Žodan

Javnost je danas užanuo tragični događaj koji se odigrao jutros na Musapstanu. Naime, dvojica mladića pronađeni su mrtvi u automobilu zadarskih registarskih pločica, a prema svemu sudeći radi se o dvostrukom samoubojstvu.


Kako doznaje Zadarski list, policiji je jutros oko 10 sati građanin dojavio kako je u šumi na Musapstanu naišao na automobil s dva beživotna tijela u njemu.

Utvrđuje se identitet

Policijski službenici odmah su se zaputili na mjesto događaja gdje su u spomenutom automobilu pronašli tijela dviju muških osoba mlađe životne dobi.

– Policajci su na mjestu događaja u automobilu zadarskih registarskih pločica zatekli mrtva tijela dvije mlađe muške osobe. U ovom trenutku provodi se očevid u kojem će se utvrditi njihov identitet i ostale okolnosti tragičnog događaja. Prve informacije s terena ukazuju na to kako nema elemenata kaznenog djela. Sumnja se na samoubojstvo, kazao je glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Dva 23-godišnjaka

Kako doznaje Zadarski list, moguće dvostruko samoubojstvo počinila su dvojica 23-godišnjaka i to tako da su se zatvorili u automobil u šumi na Musapstanu te u njega proveli plin iz ispušnog sustava vozila što je u konačnici dovelo do smrti gušenjem nesretnih mladića.

Više o samom slučaju iz PU zadarske najavljuju tek nakon završenog očevida.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime