Hoće li nastaviti pobjednički niz? Žuti ove subote gostuju u Zadru

"Ovo je posljednje kolo prvog dijela, nitko ne očekuje da će biti lako u Jazinama"


Idu “Žuti” dalje, nakon četiri pobjede u nizu (Šibenka, Rogaška, Hermes Analitica i Helios Suns), u sklopu 11. kola HT Premijer lige, slijedi gostovanje u Zadru, kod Sonik Puntamike (subota, 19 sati). Split je favorit u toj utakmici, ali bez obzira na to trener Ante Grgurević svjestan je da do pobjede može samo s maksimalnim pristupom.


– Ovo je posljednje kolo prvog dijela, nitko ne očekuje da će biti lako u Jazinama. Sonik Puntamika ima puno iskusnih i kvalitetnih igrača i moramo biti maksimalno “unutra” ako želimo pobijediti. Uvijek na gostujućem terenu treba biti oprezan, posebno u ulasku u utakmicu. U sportu se priznaje samo sto posto – rekao je Grgurević.

Gostovanje kod Sonik Puntamike prvo je u seriji od četiri, nakon Zadra “Žuti” idu u Široki, pa u Veliku Goricu i na kraju u Beograd (Dynamic). U međuvremenu, na Gripama bi trebao biti zamijenjen parket, a do tada prva momčad trenira u Omišu.

– Trenirali smo u Omišu, bilo je odlično, hvala ljubaznim domaćinima, koji su nam stvarno izašli u susret kako bismo mogli trenirati u vrijeme dok se mijenja parket na Gripama – kazao je Grgurević.

U rosteru za ovu sezonu više nema Roberta Rikića.

– Robert Rikić je potpisao raskid ugovora, s trenerske strane mogu reći da je suradnja s njim bila dosta dobra – zaključio je Grgurević. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime