HNS Split donirao 3.000 kuna udruzi “Darovita djeca”

"Ovim činom splitski HNS želi pridonijeti senzibiliziranju društva na ranom prepoznavanju darovite djece i prihvaćanju njihove različitosti" - poručili su HNS-ovci

Kao što je i najavio, danas je u ime splitskog HNS-a predsjednik podružnice Goran Kovačević u prostorijama stranke uručio donaciju udruzi “Darovita djeca” u iznosu od 3.000 kuna, koju je u ime udruge primila tajnica Jadranka Jurić.


– Ovim činom splitski HNS želi pridonijeti senzibiliziranju društva na ranom prepoznavanju darovite djece i prihvaćanju njihove različitosti. To je nastavak politike splitskog HNS-a, koji je u gradu Splitu fokusiran na podizanje nivoa i standarda obrazovanja naše djece. Svojim amandmanom u proračunu Grada Splita uvrstio je milijun kuna za formiranje i opremanje pametnih učionica u osnovnim školama grada Splita. – kazali su iz splitskog HNS-a.

Ovom donacijom HNS je započeo kampanju za kotarske izbore, koji će se održati u nedjelju 17. lipnja 2018.

– Ovim putem pozivamo sve građane grada Splita, da u što većem broju izađu na izbore i na taj način pridonesu izboru najboljih i najkvalitetnijih predstavnika svojih kotareva i mjesnih odbora. – poručili su HNS-ovci.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime