Hladan tuš: Gužve oko Trogira i nakon otvaranja mosta!

Nakon pedeset godina iščekivanja, građani Trogira i Čiova danas su napokon dobili novi Čiovski most, ali ne i ono čemu su se najviše nadali - kraj gužvama u prometu


Nakon pedeset godina iščekivanja, građani Trogira i Čiova danas su napokon dobili novi Čiovski most, ali ne i ono čemu su se najviše nadali – kraj gužvama u prometu. Naime, iako je danas svečano otvoren za promet, a njime su se i provozali motociklisti i biciklisti, most nije uistinu profunkcionirao.


Cesta za Žedno nije još uvijek puštena u promet, a čitatelji nam javljaju da se zbog ovoga na potezu između novog i starog mosta stvaraju velike gužve, jer vozači ne znaju kojim putem bi krenuli, a da zaista i bez dugotrajnog čekanja stignu na svoje odredište.

Što se događa upitali smo gradonačelnika Trogira Antu Bilića.

– Prema mojim informacijama, cesta za Žedno će biti otvorena kroz mjesec dana, još čeka uporabnu dozvolu, a zaobilaznicu otvaramo u ponedjeljak. – kazao je gradonačelnik Ante Bilić.

– Trenutno je velika gužva, što je normalno jer je velika količina vozila krenula na njega, svi žele preći preko mosta, da se prvi put prevezu i to je uzrok gužve. Za spojnu cestu traje tehnički pregled, a kad dobije uporabnu dozvolu bit će puštena u promet. Na cesti za Žedno dovršavamo još neke stvari, ali trebala bi biti uskoro, na vrijeme ćemo obavijestiti javnost – kazala je Tamara Pajić iz Hrvatskih cesta ne želeći nagađati koliko će to potrajati.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime