HGK – Županijska komora Split, u suradnji s Gradom Splitom i Turističkom zajednicom grada Splita, u Rzeszówu u Poljskoj 3. svibnja organizira predstavljanje gospodarskog i turističkog potencijala Splita i Splitsko-dalmatinske županije, u sklopu tradicionalne manifestacije PaniagiFeast.

Domaćin delegacije ŽK Split Grad Rzeszów, najveći grad u jugoistočnoj Poljskoj i gospodarsko središte Potkarpatske regije, na temelju prošlogodišnjeg sporazuma o suradnji i prijateljstvu s Gradom Splitom, posvetio je ovogodišnji, 16. PaniagiFeast upravo Splitu i Hrvatskoj.

Tvrtke sudionice delegacije – Bokun d.o.o., Dalmatinski sirevi d.o.o., Pravo krivo j.d.o.o., Riba Dražin d.o.o. i Tri punta j.d.o.o., svojim će proizvodima na najbolji način predstaviti Poljacima mirise i okuse Splita i Dalmacije.

Uz bogati kulturno-zabavni program i sudjelovanje klape Šušur promovirat će se turistička ponuda Splita, a izložbom fotografija pod nazivom ”Hrvatska – priroda, kultura, baština” prikazat će se hrvatske prirodne ljepote i bogatstvo kulturne baštine Dalmacije.

U delegaciji će, uz predstavnike tvrtki, biti predstavnici Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, HTZ-a u Poljskoj i HGK – Županijske komore Split.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime