HDZ s društvenih mreža ekspresno uklonio fotografiju na kojoj Plenković pozira s jednim od uhićenih zbog krijumčarenja kokaina

Fotografija je uklonjena danas, nekoliko dana nakon njegova uhićenja

S Facebook stranice stranačke podružnice u Pločama danas je nestala fotografija premijera Andreja Plenkovića s Anđelkom Oršulićem, jednim od osumnjičenika za dilanje većih količina droga


”Anđelko Oršulić nije trenutačno, niti je ikad bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće, kao nezavisni kandidat i nestranačka osoba”, oglasio se danas HDZ o uhićenom Oršuliću.

Iako nije bio član stranke, bio je na društvenim mrežama HDZ-ove podružnice u Pločama. Fotografija na kojoj Oršulić pozira s predsjednikom stranke Andrejem Plenkovićem uklonjena je danas, nekoliko dana nakon njegova uhićenja, nakon što je na Facebooku stajala od svibnja 2017. godine, javlja Dnevnik.hr.

Oršulića i još dvojicu se sumnjiči za krijumčarenje kokaina pronađenog u kontejneru s bananama kod Opuzena. Svoj trojici određen je istražni zatvor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
20
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
5
Molim?
21 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime