Hajduk se priprema za zimsko prijelazno razdoblje. Uprava kluba namjerava investirati u momčad.

I stoper Zoran Nižić i napadač Ante Erceg spominju se kao potencijalni povratnici u splitski klub.

Nekadašnji kapetan Zoran Nižić izvojevao je ljetošnji transfer u Akhmat Grozny za 800 tisuća eura. Posljednja dva mjeseca bio je ozlijeđen i za ruski klub nastupio je tek jedanput.

Podsjetimo, Hajduk i Zoran Nižić rastali su se u lošim odnosima. S klupskim čelnicima, osim prozivanja, ratovao je i javnim priopćenjima, piše Index.

Ante Erceg početkom siječnja za otprilike 1,5 milijuna eura napustio je Hajduk i potpisao za Shahab Al Ahli Dubai. Već u srpnju prihvatio je Bröndbyjevu ponudu i do današnjeg dana sakupio je 19 nastupa, četiri pogotka i tri asistencije u svim natjecanjima.

Ante Erceg

Pregovori sa Zoranom Nižićem i Antom Ercegom službeno nisu započeti.

Kao sve češća pojačanja spominju se defenzivni veznjak Ivan Roca (Šibenik), kao i krilni napadači Francesco Tahiraj (Aluminij) i Tigran Barseghyan (Vardar).

Hajdukovo rukovodstvo proračun za transfere namjerava popuniti prodajama Stipe Vučura, Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa te Hysena Memolle i Edina Šehića.

 1 KOMENTAR

  1. Sumnjam da Hajduk za ove igrače može dobiti i dva mil. Eura, da bi pokrio dolazak ova dva igrača. Tu se netko očito malo preračunao, jer svaki klub neće prodati svog igrača za manje nego ga je kupio, bez obzira koliko je igrao za trenutni klub.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime