Posebno je sretno na Božić bilo u obitelji Bučević iz Splita. Najmlađem članu, 19-godišnjem Luki, ostvario se životni san. Hajduk je Luki, koji je osoba s posebnim potrebama i boluje od Downovog sindroma, osigurao – posao! Kako je Luki Hajduk doslovno život, ljepše vijesti za njega u ove blagdanske dane nije moglo biti.

– Svakom roditelju znači kada dijete dobije posao, osobito kada je to osoba s posebnim potrebama. Vidimo da društvo na ovaj način evoluira. Hajduk je prepoznao Lukinu ljubav, a on će od sada raditi u klubu. Mislim da je to na dobrobit društva i nas kao obitelji.

Radi se o darivanju koje je Hajduk napravio i ostvario Lukin životni san. Podrška Torcide je cijelo vrijeme na najvišem nivou, a čak su se javili BBB-i koji su rekli da skidaju kapu Hajduku zbog ovog poteza. To je smisao Božića. – kazao je Lukin otac za HTV.

Majka je rekla da je ovo za Luku i obitelj najljepši Božić do sada.

Iz udruge Udruga Sindrom Down 21 Split presretni su što se njihovom članu Luki ostvario životni san.

“Slažemo se i mi – prelipa vijest i poklon svima nama za Božić. Ponosni smo na svaki korak naprijed.
Hvala SVIMA, u ovom slučaju Lukinim vjernim volonterima Anti Dželaliji i Marinu Ljubiću koji ga vode na svaku utakmicu i koji su većim dijelom i zaslužni za ovu čaroliju” – poručili su iz ove splitske udruge uz pozdrav “Hajduk živi vječno”.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime