Grmoja oduševljen rezultatima MOST-a: Bravo Most, bravo nezavisni. Ajmo stisnut ovih 14 dana!

"Most je osim toga postao nezaobilazan faktor i u velikim gradovima s vrhunskim rezultatima u Splitu i Osijeku, ali i odličnim rezultatima u Rijeci. Čikotić je u zadnji tren uskočio u splitsku utrku i Mostu donio fantastičnih 5 vijećnika"

Na netom završenim lokalnim izborima, za podosta županija se još ne zna tko je župan. Jedna od njih je Dubrovačko-neretvanska. Najbliži pobjedi u prvom krugu bio je HDZ-ov Nikola Dobroslavić koji je osvojio 29,267 glasova, odnosno 47,78 posto. Drugi je MOST-ov Nikola Grmoja koji je osvojio 16,564 glasa, odnosno 27,04 posto.


MOST-ov kandidat za župana napisao je poduži osvrt na rezultate nedjeljnih izbora. Njegovu Facebook objavu prenosimo autentično i u cijelosti:

U županijama u kojima bi se dosad HDZ župani prošetali u prvom krugu, Miro Bulj i ja idemo u drugi krug. I draže mi je zbog Mira nego zbog mene jer je najčestitiji, najiskreniji i najbolji zastupnik i poseban čovjek. Braco, čestitam ti, ne sumnjam da će Dalmacija prepoznati priliku za promjene i podržat čovika iz naroda!

Iskreno čestitam nezavisnim kandidatkinjama i kandidatima Mosta na izvrsnim rezultatima diljem RH. Naš nezavisni prijatelj Ivo Tomasović je obranio Omiš u prvom krugu kao i Ante Pranić Vrgorac, Ante Dabo Novalju a nezavisni Marko Jelić pobjedio je u Kninu i ide u drugi krug. Naša Ljubica Ambrušec obranila je Gradec, a Panenić Tompojevce, nezavisna Ljubica Veselčić-Šijaković Tovarnik. Osim toga Pane idu u drugi krug protiv HDZ-ovog i Pupovčevog Bože Galića i ima šanse. Iznenađenje su i Vinkovci gdje naš Darko Posarić ide u drugi krug i ima velike šanse za pobjedu. Nismo dakle više nekakva dalmatinska opcija jer smo i u Slavoniji jednako jaki.

Most je osim toga postao nezaobilazan faktor i u velikim gradovima s vrhunskim rezultatima u Splitu i Osijeku, ali i odličnim rezultatima u Rijeci. Čikotić je u zadnji tren uskočio u splitsku utrku i Mostu donio fantastičnih 5 vijećnika. Nema grada, općine i županije gdje nismo ušli u vijeće ili skupštinu, čak i u Istarskoj županiji. Most je ukinuo dvostranačje, vratili smo demokraciju u Hrvatsku, i zbog toga smo ponosni!

I na kraju naša utvrda, najviše glasova i pobjedu koju treba potvrdit odnijela je naša Kata i Most u Metkoviću. Većinu u vijeću nemamo iako smo dobili najviše glasova, ali je nema ni HDZ. A apsolutnu većinu samostalno ionako rijetki imaju nakon ovih izbora. Idemo po pobjedu u drugom krugu, a tada nastavljamo raditi istom snagom i očekujemo podršku svih koji žele dobro Metkoviću. Ako odaberu rušenje i destrukciju sve će to narod pozlatit kao u Omišu i svugdje gdje su rušili gradonačelnike izabrane od naroda. Bravo Most, bravo nezavisni. Ajmo stisnut ovih 14 dana!
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0