Gradonačelnik na startu Splitskog polumaratona: “Dogodine ću trčati 5 kilometara. Što se tiče snijega, sve smo učinili da ujutro škole i vrtići rade normalno”

"Specijalni efekti su sjajni, divan osjećaj" - kazao nam je splitski gradonačelnik

Gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara, jutros se prije starta 18. Splitskog polumaratona družio s natjecateljima. Poželio im je sve najbolje u utrci.


Za naš portal kazao je da je divno vidjeti da snijeg pada na startu ove poznate međunarodne utrke:

– Zar ovo nije sjajno? Preko 2000 ljudi uživaju u svome sportu, uživaju u zdravlju. Ja ću dogodine trčati bar 5 kilometara. Specijalni efekti su sjajni, divan osjećaj – kazao nam je Krstulović Opara.

Upitali smo ga je li Split spremno dočekao najavljenu promjenu vremena.

– Što se tiče snijega, gradske službe i Gradski kotarevi su već 4 dana spremni. Učinili smo sve što je potrebno kako bi djeca sutra ujutro u škole i vrtiće nesmetano dobro krenuli. Grad je dovoljno dobro pripremljen, a bude li potrebno, Split će pomoći okolnim općinama i gradovima. Grad je dovoljno snažan i pripremljen da kao solidarni grad može pomoći drugim – kazao je gradonačelnik za Dalmacija Danas.


Razgovor s gradonačelnikom možete pogledati u našem videu:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/418515275236414/?t=553″ bottom=”30″]Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0